Nytt samarbete mellan Best of Brands och Clarion Collection Hotel Tapto.

Nytt samarbete mellan Best of Brands och Clarion Collection Hotel Tapto ger mode- och klädintresserade ett unikt och personligt tillfälle till lyxig och stressfri shopping.

Tänk dig att du kan lämna packningen hemma och bara ta med dig en tom resväska och dina hygienartiklar och sen är du klar att åka. Väl framme checkar du in på ditt rum som i princip är en ”walk in closet”, ett hotellrum där du kan frossa i det senaste inom mode. Kanske har du med dig någon att dela upplevelsen med, ett smakråd eller en bästa kompis. Här finns ingen stress eller kö till provrummen. Du provar kläder hur länge du vill, vilken tid på dygnet du vill, i alla tänkbara kombinationer och allt samlat på ett ställe - ditt hotellrum!  Här kan du välja mellan olika outfits beroende på aktivitet, en promenad på stan, ett restaurangbesök eller en kväll ute? I garderoben finns moderna kläder från de största märkena. Ångest inför packning har förvandlats till spänning och förväntning på vilka nya plagg du fastnar för i ditt lyxiga hotellrum. Det enda du behöver är en väska för att få med dig dina nya favoritplagg hem.

Best of Brands startar ett samarbete med hotellet Clarion Collection Hotel Tapto beläget på Östermalm i Stockholm. En svit och ett dubbelrum har byggts om och erbjuder hotellgäster att bo i en exklusiv walk in closet, helt i Best of Brands anda. 

Konceptet bygger på att Best of Brands omsorgsfullt har valt ut kläder till kommande hotellgäster och erbjuder dem att testa och köpa det som faller dem i smaken. Syftet är att inspirera gästerna och visa på Best of Brands breda sortiment och höga service genom att erbjuda det bästa av det bästa! 

- Med rummen hoppas vi överträffa kundernas förväntningar. Vår målsättning är att ge dem en helt ny shoppingupplevelse genom att skapa rum fyllda med inspiration och kreativitet. Dessutom ska våra kunder alltid kunna känna sig trygga med att ha gjort ett stilsäkert val efter ett besök hos oss. Annica Zinders, marknadschef på Best of Brands.

Detta är ett jättespännande samarbete där vi skapar rum som ger gästen en unik upplevelse. Själv hinner jag aldrig till en affär innan de stänger på vardagarna och skulle älska att checka in i ett av våra provrum och botanisera bland kläderna i lugn och ro! Eva Ottosson Rask, Hotelldirektör Clarion Collection Hotel Tapto

Best of Brands har anor sedan 1920 i klädkedjan Gustavssons herr- och juniorkläder. 1990 började man sälja damkläder och blev mer likt det koncept som man har idag. 1997 skapades namnet Best of Brands, och konceptet som kedjan ser ut idag. Efter stora framgångar i butik på utvalda moderna köpcentrum satsade man 2011 på att även sälja kläder online via www.bestofbrands.com och utökade sin kundkrets till hela Sverige.  Företagets unika mix av märkeskläder och goda service har gjort dem till en populär klädkedja för modemedvetna kunder.

 
 
 
 
 
ALLMÄNT, MODE / Permalink / 0
Till top