Strålande hud med hjälp av hudvårdande skönhetschoklad!

Strålande hud med hjälp av att äta choklad- inte alls för bra för att vara sant.

Nu lanseras kosttillskottet esthechoc till alla medvetna kvinnor och män, en unik mörk skönhetschoklad med vetenskapligt bevisad effekt. Esthechoc skyddar huden från åldrande genom ökad mikrocirkulation och bättre syretillförsel i huden, som i sin tur ökar lystern och reducerar skador som huden utsatts för med åldern. Att äta kosttillskott i form av sund mörk choklad har därmed gett den dagliga hudvårdsrutinen en helt ny dimension.

 estechoc – Cambridge Beauty Chocolate, är ett helt nytt slags kosttillskott utformat som en chokladbit som motverkar hudens åldrande och bidrar till ökad mikrocirkulation i hela kroppen. Kosttillskottet passar alla hudtyper och effekten blir slätare hud, långsammare åldring och mer lyster.

Chokladen innehåller en kombination av de två naturliga ingredienserna kakaopolyfenoler, som finns i kakaobönor, och astaxantin som är en antioxidant som utvunnits från alger, som ger en unik effekt på huden. Esthechoc innehåller minst 72,6 procent kakao och genom att äta en chokladbit om dagen är resultatet av slät och strålande hud synligt redan efter tre veckor.

 Dessa två män ligger bakom esthechoc vetenskapliga forskning.
 
 
Nu har jag ätit en chockladbit av esthechoc, det var riktigt gott och smakar mörkchocklad och inget annat.
Stort tack till: Mia Jorpes och wonderlandevent.
Foto: Jari Kantola
 
 
HUDVÅRD / Permalink / 0
Till top