Jackan som omdefinierar värme, vikt och still.

White HeatTM från UBER:

Med UBERs nya Parka White Heat™ kan kvinnor klä sig varmt i stilren design genom hela den oförutsägbara svenska vintern.

Det svenska klimatet är så skiftande och varierande att det kan vara svårt att hitta en jacka som håller dig tillräckligt varm. Vill man dessutom ha en stilren design finns det ett självklart val den kommande vintern: nya White HeatTM från norska UBER. Jackan är designad av UBER chefsdesigner Kari Ngo-Aandal och som vanligt har UBER använt den senaste teknologin vid utveckling av plagget.

– Tanken bakom White HeatTM var att utveckla den perfekta parkasen som alltid är tillräckligt varm oavsett hur kallt det är, men med minimal vikt och vår revolutionerande passform med full stretch  i skandinavisk stilren design, berättar Kari Ngo-Aandal.

Ny isoleringsteknologi

White HeatTM använder ny teknologi som isolerar extremt bra och håller användaren varm ned till minus 20°C. Jackan är tillverkad med UBERs Regulator™ membran som gör den 100 procent vattentät och ventilerande, samtidigt som den är elastisk, varm och endast väger 1000 gram.

För att få en perfekt passform har UBER tagit fram ett helt nytt patenterat isoleringsskikt i dun för

White Heat™. Resultatet är en slankare modell jämfört med en vanlig parkas, säger Kari- Ngo-Aandal.

– UBER kombinerar det bästa inom design med det senaste inom teknologi. Det ger ett högteknologiskt plagg som passar lika bra på affärsresa i till London som i festsammanhang eller för att hämta på dagis, säger  UBERs dagliga ledare och grundare Dag Tresselt.

UBERs sortiment finns för närvarande tillgängliga i 150 butiker i 13 länder, och säljs på varuhus som Harrods i London, Breuninger i Tyskland och Journal Standard i Japan. UBER säljs också i utvalda damklädesbutiker över hela Sverige.

Riktpris UBER Parka White Heat™ från 8995 -.

White HeatTM finns som grå och svart.

Lanseras i oktober.

För herr finns UBERs patentarade unika varma dunparkas Redox Parka.

Mer info kan du läsa på: www.urberfunction.com

 
MODE / Permalink / 0
Till top