Svininfluensan ?

Jag kom hem i lördags från London ju, Söndagen gick ganska segt, Kände mig väldigt trött så jag sov en hel del.
Måndag morgon vaknade jag med halsont och kände mig varm, Under dagen började jag även hosta en del, inte så farligt dock.. Närmare mot kvällen kände jag hur det börja krampa i hela kroppen på ett lustigt sätt, Tisdag morgon vaknade jag av att det va jobbigt att andas, kände tungd på bröstkorgen, åkte endå till skolan eftersom jag inte vill missa. I skolan höll jag på svimma, Kände hur hjärtat klappade fortare än vanligt fast jag satt stilla, Så jag åkte hem och la mig.
Under kvällen blev hostan mycket värre och jag hade 38,5 graders feber. Fattade ingenting, Jag har ju nyligen varit förkyld....?
Imorse när jag vaknade kände jag mig helt slut i kroppen, De rann i ögonen, Hostan hade blivit mycket värre och jag kände tryck på bröstkorgen, Under dagen började jag även kräkas, Då var det dags att ringa vårdupplysningen, Som hänvisade mig till närakuten och då fick jag höra på något skrämmade, " Det låter som svininfluensan" sa hon, "Ring genast till Danderyds sjukhus och prata med akutmottagningen" Fortsatte hon.
Det stod helt stilla i mitt huvud, Kommer jag dö? var ju första tanken.. Jag ringde till akuten och fick tala med en sköterska, Han frågade en massa frågor och även han sa att det låter som influensan, Finns inte så mycket att göra berättade han dock mer än att ligga hemma och vila, ta tempen ofta och dricka mycket.
Så nu sitter jag här med blandade känslor, Han sa ju att jag självklart skall ringa 112 och åka in om läget försämras och andningen blir svårare..
Jag känner mig helt maktlös och förvirrad.......!!!

Kram / Vivi
ALLMÄNT / Permalink / 6
Till top