ZB Foundation med en Välgörenhetsgala med Måns Z och Jonas B.

zelmerlow_bjorkmanZelmerlöw & Björkman Foundation bedriver insamling för att skapa en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar. Stiftelsen grundades 2013 av Måns Zelmerlöw efter ett besök i Sydafrika. Han mötte där elever som kunde utstråla otroligt mycket glädje och hopp, trots dåliga förutsättningar. En tredjedel av eleverna levde med HIV/Aids, många av dem var föräldralösa och levde i total fattigdom, men ändå fanns en sådan glädje; varför viljan att göra mer växte sig starkare.zelm_001När Måns fick möjligheten att finansiera en av dessa skolor i Sydafrika antog han därför förstås utmaningen. Men han behövde pengar och stöd, och Jonas Björkman blev en perfekt partner i stiftelsen. Båda har på var sitt håll samlat in mycket pengar till välgörenhet men har ofta gjort det med en känsla av otillfredsställelse angående ovissheten kring hur pengarna hanterades. Genom att slå ihop sina två största intressen, att sjunga och spela tennis, skapade de stiftelsens enskilt största insamlingsevent, Zelmerlöw & Björkman Invitational. Det är en ProAm-tennisturnering med efterföljande galamiddag och välgörenhetsauktion, som blev startskottet på samarbetet.

zelm_002Henric von Zweigbergk är en klippa, som även pallar att Jonas Björkman lutar sig mot. Men Henric, var är dirigentpinnen?zelm_003Nicklas Kulti zelm_004Eric Gadd lovade igår att han kommer med ny platta 2017. Det har vi väntat på ..länge... zelm_005 zelm_006

zelm_007 zelm_008Sarah Sjöström simmade lugnt denna kväll. zelm_009zelm_010Camilla Läckberg och Simon Fröjd. zelm_011Eric, kan vi gissa att det finns flera love-songs på det kommande albumet..? zelm_012 zelm_013Teamet som sköter byn i Kenya som ZB Foundation hjälper. zelm_014Henric agerar kramnalle. Har kidsen sett en isbjörn tidigare? zelm_015Ingrid Bentzer njuter av sällskapet. zelm_016Therese Sjögran kommer att ingå i nästa säsong av "Mästarnas Mästare", där hon får tampas med Anders Svensson, Richard Richardsson, Helen Alfredsson, Cecilia Ferm och Jonas Björkman.

zelm_017Johan Petré och Mats Wahlström. zelm_018Anders "Frisparken" Svensson med sitt ge-mål.zelm_019-Jaså, ni förstod skämtet.. zelm_020

Marcus Allbäck med Suzanne Allbäck

zelm_021Kan det vara Allbäck Fan Club? zelm_022Bert Karlsson var sin egen Fan Club. zelm_023Undrar vad Bert och Måns kucklar ihop sig om? zelm_024Richard Richardson hade armarna fulla. zelm_025Dr CharlesRandquist från Victoriakliniken, alltid klädd i det senaste snittet...här med hustrun Yvette.zelm_026Pontus Gårdinger med ett gäng glimtar i ögat. zelm_027Michael Wolf med vacker dotter. zelm_028 zelm_029Detta väntar gästerna när de så småningom eventuellt lämnar festen.

Tack till Helene Wigren och prbeyond.se för inbjudan.

ALLMÄNT, GALA / Permalink / 0
Till top