Zlatan anbassadör för Attityd

Nu introducerar A-Z Sportswear en limiterad kollektion med t-shirts under namnet ’T-shirts from A-Z’. Kollektionen kommer att bestå av 26 stycken tröjor och jobba sig genom alfabetet, en för varje bokstav från A till Z. Hjärtat i kollektionen är motivation, eftersom det kan vara svårt att hålla sig till sin träningsplan. Varje bokstav kommer därför representera ett ord som tar dig ett steg närmare Z - din slutdestination. Först ut är A, för Attityd, en egenskap som är avgörande varje gång du står inför en utmaning. Har du attityd? Annars är det hög tid att göra något åt saken.
Varje bokstav i kollektionen kommer presenteras av en ambassadör. Någon som verkligen lever  upp till ordets budskap. En atlet, artist, konstnär eller innovatör som vet hur man tar sig över de hinder som finns längst varje väg, och som satsar helhjärtat för att uppnå sina mål. Och när det kommer till attityd, finns det en vi alla beundrar - Zlatan Ibrahimovic.

A-Z har etablerat sig genom en enkel tolkning på träningskläder, helt utan krusiduller. Första tröjan går i samma linje som resterande kollektion och bär trycket ’A’ på en helsvart t-shirt med rakt snitt. Tröjan med budskapet Attitude släpps i 360 exemplar värden över via a-z.com samt i mycket begränsad upplaga i utvalda Stadium-butiker. Produkten blir tillgänglig från och med idag och säljer så länge lagret räcker.

ALLMÄNT, MODE / Permalink / 0
Till top